Informatie

*Het is ons niet bekend, waar al het werk van Jurriaan zich momenteel bevindt. Als u weet waar iets hangt, laat het ons dan weten alstublieft. Zo kunnen wij het voor gebruik bij toekomstige exposities en een heruitgave aanvragen.

*Er is een Cd-box getiteld Minimal Piano Collection. De muziek wordt gespeeld door pianist Jeroen van Veen en de doos bestaat uit 10 cd's met pianowerken voor 2 tot 6 piano's van verschillende componisten. Op een ervan zijn de canons van Jurriaan te horen. De CDbox is te bestellen via klassiekshop.nl en via Jeroen van Veen vanveenproductions.com.

*De video-opnamen van televisie-uitzendingen over en met Jurriaan Andriessen, waarin hij spreekt over Het portret van Hedwig en Eldorica, zijn op dvd overgezet. Ook de opname van het concert dat door Jurriaan is gegeven in Galerie Dubbel Twee is op dvd gezet. Deze dubbeldvd is bij de stichting verkrijgbaar voor € 19,95.

*De cd van Het Portret van Hedwig uitgevoerd door de pianisten Kees Wieringa en Bernd Brackman is uitverkocht.

*Het boek Eldorica is nog verkrijgbaar in een bibliofiele uitgave. Deze uitgave is in een beperkte oplage van 40 exemplaren gemaakt door Jurriaan Andriessen zelf. Het is een map op A3 formaat, met daarin losse inlegvellen met aan de ene kant de teksten en aan de andere kant alle afbeeldingen in kleur. Deze uitgave kost € 250.

*Voor informatie en bestellingen kunt u bellen met 023-5422049 of een mail sturen naar jurriaanandriessen[at]upcmail.nl
Indien u een bestelling wilt doen, kunt u ook geld overmaken op rekeningnummer NL04 TRIO 0254 767362 ten name van HLM de Beer onder vermelding van het gewenste artikel. Uw bestelling wordt dan zo snel mogelijk opgestuurd.